Grüne Woche 2019

  részletek

F.re.e München 2019

  részletekA Vécsy és Társa kft.-t 1992-ben alapítottuk. Székhelyünk Kecskeméten van. A kft.-nek két tulajdonosa van, Vécsy György és Vécsyné Nagy Ibolya.

Tevékenységeink

Élelmiszeripari termékek szállítása, értékesítése különböző üzleteknek.
Kiállítás szervezés:
Németországban, Ausztriában és Svájcban a különböző vásárigazgatóságokkal közvetlen kapcsolatban állunk. Szervezzük a kiállítókat, koordináljuk a termékcsoportokat.
Standépítés:
Saját - fából készült - installációs rendszerrel rendelkezünk. Kiállítóinknak kulcsrakész standokat építünk.
Vendéglátói tevékenység:
A magyar idegenforgalom és vendéglátás érdekében az általunk- illetve esetenként más cégek által - szervezett kiállításokon saját magunk által épített magyaros éttermet üzemeltetünk, amelyben meleg és hideg étel specialitásokat kínálunk.
Élelmiszeripari termékek bemutatása, értékesítése:
Külön standon kerülnek bemutatásra és értékesítésre az élelmiszeripari termékek. Kitűnő lehetőség új termékek bevezetésére, és a termékek iránti érdeklődés felmérésére, a közönség véleményének és igényeinek megismerésére, amelyet továbbíthatunk a gyártó cég felé.

Célkitűzéseink

Külföldi kiállításokon, rendezvényeken:
különböző színvonalas magyar élelmiszeripari termékek bemutatása, reklámozása, piacra juttatása. Ilyen termékek : füstölt húsipari termékek, fűszerpaprika, UNIVER fűszerkrémek, borok, pálinkák. a magyar konyha bemutatása és népszerűsítése idegenforgalmunk érdekében reklámtevékenység kifejtése.
Magyar Napok:
Nagyobb szállodákban és éttermekben a fenti három országban 6-9 napos rendezvényeket szervezünk és bonyolítunk ahol lehetőség van a magyar konyha és különböző magyar élelmiszeripari termékek bemutatására.
Cégünk a Világkiállítások specialistája:
Hannoveri EXPO 2000. (5 hónap) IGA – Nemzetközi Kertészeti Expo 2003. Rostock. ( 6 hónap) Zaragoza EXPO Spanyolország 2008. (3 hónap)